Ontspanning

Ontspanning

relaxation

Wat is ontspanning?

In deze 24/7-maatschappij zijn velen vergeten dat we ook ontspanning nodig hebben. We denken vaak dat een avond niets doen en lekker uitslapen dit oplost. Helaas is de praktijk weerbarstiger.

Menigeen is in zijn of haar lijf te gespannen om tot ontspanning te komen. Je herkent het vast dat spieren dan de hele dag onder hoogspanning staan en je brein voortdurend op het hoogste toerental draait.

Als je na een drukke dag even lekker denkt te kunnen ontspannen en je gaat liggen en merk je direct dat je hoofd niet stil wordt. Om optimaal te kunnen functioneren en een gelukkig leven te kunnen leiden is het alleen wel van levensbelang om op tijd tot complete rust te komen. Alle reden om te leren hoe dit moet dus!

relationship

Voor Wie

Veel mensen herkennen het dat ze zich moeilijk kunnen ontspannen. Als jij hier ook last van hebt kan dit heel frustrerend zijn. Want na een drukke dag is het essentieel om je hoofd leeg te maken en je even te ontspannen.

Het goede nieuws voor jou is dat je ontspannen kunt leren. Praktijk met Hart en Ziel kan je prima helpen om manieren te vinden waarop je je lichaam weer kunt opladen.

feelings

Wat houdt ontspanning bij Praktijk met Hart en Ziel in?

Tijdens je sessies leer je om op verschillende manieren te ontspannen.
Samen gaan we aan de slag om inzicht te krijgen in hoe je zelf kunt ontspannen. We zoeken welke manieren voor jou het beste werken.

 

Denk hierbij aan:

ademtechnieken
bewegingen
meditatie
massages
etcetera

Ook geven we diverse ontspanningsmassages, ontspannende behandelingen en maken wij gebruik van spijkermatten waar je (hoe gek het misschien ook klinkt) perfect op kunt ontspannen.