Malva-therapie

Malva-therapie

relaxation

Wat is Malva-therapie?

Malvatherapie brengt je lichaam, ziel en geest weer in balans. 

De energetische Malva-therapie is een holistische behandelingsvorm. Deze behandeling sluit direct aan bij de reguliere geneeskunde. Want waar de reguliere geneeskunde de directe klacht te lijf gaat, kijken wij samen met jou naar de dieper liggende oorzaak voor het ontstaan van jouw klachten. Als we deze oorzaak aanpakken en kunnen wegnemen zal de oorspronkelijke klacht verlichten en vaak zelfs geheel verdwijnen

relationship

Voor Wie

Malvatherapie is geschikt voor iedereen. Het is een bewezen effectieve therapievorm waar elk mens baat bij heeft.

Vooral mensen die zich niet voldoende gehoord voelen, of waar verlichting of oplossing in de traditionele geneeskunde uitblijft starten met deze therapievorm als aanvulling op hun gewone behandeling.

Een andere reden om juist voor Malva-therapie te kiezen is om een bewustwordingstraject in gang te zetten. Mensen die in een bewustwordingstraject zitten of deze willen opstarten ervaren met Malva-therapie dat geest en lichaam verbonden zijn en een krachtig geneeskundig instrument vormen. Als je uit balans bent kan een verbetering in je bewustwordingsproces je klachten verlichten en in een aantal gevallen zelfs laten verdwijnen.

feelings

Welke methodieken gebruiken wij?

De behandelmethodieken binnen de Malva-therapieën variëren per klacht. We gebruiken binnen deze therapievorm strikte behandelprotocollen die uitgebreid zijn onderzocht en steeds verder worden verfijnd door onderzoeksgroepen binnen de Malva-beroepsvereniging.