Coaching/Bewustwording

Coaching/Bewustwording

relaxation

Coaching?

Er zijn van die momenten dat je hulp kunt gebruiken bij het ordenen van je gedachtenwereld. De grote hoeveelheid aan hersenspinsels maakt dat je niet weet waar je moet beginnen in je veranderingsproces zodat je voor je gevoel vastloopt.

Mijn taak als coach is vooral om het grote geheel terug te brengen naar behapbare brokken om vervolgens samen op weg te gaan! Ik zal hierbij niet de spiegel voorhouden, maar nodig jou uit om deze zelf weer ter hand te nemen.

relationship

Bewustwording?

Oplossingen van je problemen liggen vaak dicht onder je eigen oppervlakte verscholen. Een klein duwtje in de rug van onze coach is meestal genoeg om opnieuw vertrouwen te krijgen in je innerlijke wijsheid. Met deze wijsheid zet je vervolgens je eigen processen in gang. Op basis van deze innerlijke kracht neem je dan de juiste beslissingen.

feelings

Welke methodiek gebruiken wij?

Als coach luister ik naar jouw verhaal, vat ik samen wat je me vertelt en herformuleer van jij zegt.
Door je eigen woorden uit de mond van een ander te horen, of door ze op een andere manier geformuleerd te horen worden zie je vaak precies wat de kern van jouw gedachtekronkel is.
Heel vaak valt de oplossing dan als vanzelf op zijn plaats!

 

Systemisch Werken?

Eén van de methoden die wij inzetten is die van het methodisch werken.

Systemisch werken brengt visueel in beeld welke problemen en met welke mensen je deze problemen ondervindt. Het geeft je inzicht in je onderlinge relaties van jou en je omgeving, in het nu en in het verleden.